Agjenda e Gjelbër, Kosova tre vjet pas `Samitit të Sofjes’

    Instituti për Politika Zhvillimore i mbështetur nga Ministria Federale Gjermane për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik (BMZ) nëpërmjet GIZ-it gjerman organizon tryezën ‘Zbatimi i Agjendës së Gjelbër – Kosova tre vjet pas Samitit të Sofjes’.   Gashi: Thaçi e Veseli kanë folur se Astrit Dehari është vrar/ë,asnjëherë nuk janë ftuar në intervistim nga prokuroi … Vazhdoni me leximin e Agjenda e Gjelbër, Kosova tre vjet pas `Samitit të Sofjes’