Agjencia e Statistikave të Kosovës fillon javën e regjistrimit të popullsisë në Kosovë

  Konferenca e Javës së Regjistrimit të Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave është mbajtur sot me datë 8 nëntor në Prishtinë. Në konferencën e hapjes së Javës së Regjistrimit të Popullsisë në Kosovë morën pjesë përfaqësuesit e institucioneve nga niveli qendor, lokal, regjional e ndërkombëtar. Qëllimi i kësaj konference ishte debati mbi rëndësinë e procesit … Vazhdoni me leximin e Agjencia e Statistikave të Kosovës fillon javën e regjistrimit të popullsisë në Kosovë