[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Afrona nuk e ndjek më Bleron në Instagram (Foto)Blero i cili kishte propozuar Afronës martesë në një emision televiziv në edicionin festiv të vitit 2017 si duket nuk është i kënaqur me këtë vendim.

Kjo ngase raportet mes çiftit janë ftohur pak duke e detyruar Afronën të mos e ndjek më Bleron në Instagram. Ajo po ashtu ka fshirë të gjitha fotot që i ka pasur me Bleron.

Burimet e BIZZ bëjnë të ditur se njejtë nuk ka vepruar Blero. Ai nuk ka fshirë fotot e Afronës dhe e ndjek ende në rrjetin social Instagram ani pse ajo jo.

Nuk dihet se çfarë i ka bërë Blero Afronës që ajo është obliguar të veproj kështu?/Gazeta Tribuna/

a

aa