[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Afrona në kërkim të një të dashuri (Foto)Prishja me Bleron e ka kthyer përsëri në tregun e beqarëve modelen Afrona Dika
Madje, ajo pas ndarjes duket se ka humbur peshë dhe kjo reflektohet në fytyrën e saj ku modelja shihet se është më e dobët.

Por, Afrona duket se nuk ka dëshirë që të rrijë pa të dashur.

Kjo reflektohet edhe në foton e saj të fundit ku ajo ka bërë poshtë fotografisë një emotikon me zemër, një sinjal kjo për meshkujt që ajo është në kërkim të tyre.

afrona-dika afrona-dika-s