Aeroplani që piloti po kërcënonte ta rrëzonte qëllimisht në një dyqan në Mississippi

Një aeroplan, piloti i të cilit kërcënoi se do të përplasej qëllimisht në një dyqan Walmart në Mississippi, ka zbarkuar në mënyrë të sigurt, ka thënë guvernatori i shtetit.

Një deklaratë e lëshuar nga Departamenti i Policisë së Tupelos (TPD) kishte thënë gjatë ditës se rreth orës 5 të mëngjesit me kohë lokale, ata u njoftuan në një telefonatë emergjente se një pilot po bënte kërcënimin.

Pasoi një dramë në të cilin avioni rrotulloi lart për pesë orët e ardhshme derisa përfundimisht zbarkoi, dhe piloti raportohet se kishte mbijetuar.

“Aeroplani mbi Mississippin Verior ka zbarkuar. Faleminderit që situata është zgjidhur dhe askush nuk u lëndua. Faleminderit mbi të gjitha për zbatimin e ligjit lokal, shtetëror dhe federal që e menaxhuan këtë situatë në profesionalizëm ekstrem”, tha Guvernatori i Mississippit, Tate Reeves./Botapress.info/

ngjashme