[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Adnan Merovci shkëput kujtime nga Konferenca e RambujesëShtune, 06.02.1999 Prishtinë, Rambuje;

Sot, u nisëm për Rambuje. Pas shumë presioneve nga Grupi i Kontaktit dhe NATO-ja, Serbia lejoi fluturimin tonë nga aeroporti i Prishtinës.
Fluturuam me dy aeroplan francez.
Në njërin ishim: Ibrahim RUGOVA, Rexhep QOSJA, Mehmet HAJRIZI, Idriz AJETI dhe unë. Pas pak në të njejtin aeroplan, na u bashkangjitën: Jakup KRASNIQI, Ramë BUJA, Azem SYLA, Zhak UNCINGER, Shone BËRNS dhe Florina KRASNIQI.
Në aeroplanin tjeter ishin: Fehmi AGANI, Hydajet HYSNI, Edita TAHIRI, Skender HYSENI, Bajram KOSUMI, Veton SURROI, Blerim SHALA dhe Dukagjin GORANI…….

Shkëputje nga libri im me i ri (Ditari) qe do te botohet se shpejti:
KËSHTJELLA e (Mos) MARRËVESHJES

16602464_1306357319407748_463000771740565341_o