[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

AAK-së i sulmohet faqja zyrtare nga hakerët serbë!Sonte ne oret e mbremjes eshte thyer faqja zyratre e Aleances per Ardhmerine e Kosoves. Menjehere me pas jane publikuar dhjetera materiale propagandistike ne gjuhen serbe por edhe ne gjuhe te tjera, te cilan atakojne fuguren e Kryetarit te AAK-se Ramush Haradinajt.

Ekipet tona po punojne ne sanimin e faqes si dhe ne hetimin se nga kush eshte thyer faqja zyrtare.

Mirepo pavaresisht kesaj, kete nderhyrje flagrante e kriminale ne faqen e AAK-se dhe sulmet ndaj Haradinajt, I konsiderojme grahma te fundit te njerezve qarqeve te caktuara, kryesisht ne Serbi, te perfshira ne luften speciale kunder Ramush Haradinajt dhe AAK-se.

Paralajmerimet se tashme eshte demaskuar lufta speciale kunder Haradinajt dhe se farsa e sajuar gjyqesore kunder tij do te marre fund brenda pak ditesh dhe ai do te kthehet ne Kosove, kane mobilizuar gjithe establishmentin propagandistic antishqiptar, qe sonte ka kulmuar edhe me thyerjen e faqes se AAK-se.

Faqja mund te thyhet, por e verteta nuk mund te fshihet dhe ajo eshte ne anen e Haradinajt dhe te AAK-se.

AAK