A rrezikohet Turqia si “strehë e sigurt” për rusët?

Pushtimi rus në Ukrainë ka nxitur një valë të sanksioneve të Perëndimit kundër Moskës, dhe të paktën një oligark dhe mijëra rusë tjerë kanë arritur në Turqi, duke e konsideruar këtë vend të sigurt për të qëndruar, investuar dhe për të ruajtur asetet, pavarësisht që Turqia është anëtare e NATO-s. Mirëpo kjo situatë, kur Turqia … Vazhdoni me leximin e A rrezikohet Turqia si “strehë e sigurt” për rusët?