A rrezikohet anëtarësimi i Kosovës në KiE nëse nuk adresohen gjetjet e raportit në fushën e sundimit të ligjit?

    Në draftin e konkluzioneve që pritet të miratohen në takimin e Këshillit të Çështjeve të Përgjithshme më 12 dhjetor, në nivel të ministrave, theksohen disa thirrje drejtuar Kosovës. Këshilli i BE-së kërkon nga Kosova që të bëjë më shumë në fushën e sundimit të ligjit, si dhe në luftën kundër korrupsionit dhe krimit … Vazhdoni me leximin e A rrezikohet anëtarësimi i Kosovës në KiE nëse nuk adresohen gjetjet e raportit në fushën e sundimit të ligjit?