A ndikon seksi i shpeshtë në madhësinë e organeve tuaja gjenitale?

  Hulumtimet më të reja kanë treguar që madhësia e penisit dhe e vagjinës varet nga sasia e marrëdhënieve seksuale gjatë jetës. Megjithatë, seksi i tepërt mund të krijojë probleme serioze, andaj ju rekomandojmë që të informoheni lidhur me këtë. LEXO EDHE KETE  Kënga Haziri super atraktive në foton e fundit       Shkencëtarët … Vazhdoni me leximin e A ndikon seksi i shpeshtë në madhësinë e organeve tuaja gjenitale?