[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

A janë këto “vila” të Fatmir Limajt?Një fotogorafi që po qarkullon në rrjetet sociale shihet rendi I shtëpive në ndërtim e sipër. Duket se këto shtëpi janë të një plani urbanistik dhe të një pronari si menaxher apo pronar trualli e shtëpie.

Një komentues i kësaj foto ka shkruar në Facebook”

 

Villat luksoze tashma janë krye, prodhim ” vendor” i Fatmir Limajt, plus me shumë troje tjera anë e kënd Prishtinës, ” patrioti” pernjime ish kanë çelik !