[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

A i dërgojnë ministrat e Ramës të dashurat në hotelin ‘Santa Quaranta’? (Video)Ilir Kulla, njohës i çështjeve rajonale, ka folur për rastin e Klement Balilit, i cili ishte akuzuar për trafikim droge.

Kulla ka treguar nëse Balili ka lidhje më krerët e shtetit shqiptar dhe nëse hoteli ‘Santa Quaranta’ ka qenë vend i aferave të ministrave.

Kulla ka komentuar akuzat e ministrit të shkarkuar të Drejtësisë, Ylli Manjani, sipas të cilit ministrat e Qeverisë kishin dërguar dashnoret e tyre në ‘Santa Quaranta’.\