[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

A është Xhavit Haliti në listën e INTERPOL-itNë emisionin e KTV –së “Rubikon” avokati Arianit Koci i angazhuar rreth “rastit Haradinaj”, ka folur edhe rreth emrave të tjerë të ish- pjesëmarrësve të UÇK-së arrestimin e të cilëve e kërkon Serbia përmes INTERPOLI-it, transmeton Koha.

I pyetur se kush është në këtë listë serbe për INTERPOL –in dhe se a gjendet në të nënkryetari i parë i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti, avokati Koci është përgjigjur:
“Xhavit Halitin nuk e kam parë në listën e INTERPOL-it”.