[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

A e dinit sa diferencë në moshë ka Ermali nga AmiAta janë çifti më i dashur dhe më i përfolur, gjithmonë për mirë i skenës shqiptare.

 Ami dhe Ermal Mamaqi kanë sjellë në jete edhe një djalë nga martesa e tyre.  Por a e dinit diferencën e moshës që ata kanë si çift.

Ami ka një diferencë moshe thuajse të pa përfillshme nga Ermali. Ajo është vetëm 16 ditë më e madhe.

Tashmë diferencat e  moshës, sidomos kur femra është më e madhe se mashkulli nuk janë më një ‘problem’ i madh dhe futen në listën e paragjykimeve që kanë filluar të zbehen.