48-vjeçarja mbijeton me 1 shishe verë për 5 ditë në mes të pyjeve

Një grua 48-vjeçare ka mbijetuar për 5 ditë e bllokuar në pyjet e Australisë duke ngrënë lëpirëse dhe duke pirë një shishe verë. Lillian Ip ishte nisur për një udhëtim të shkurtër të shtunën duke kaluar në pyjet e dendura të shtetit të Victoria-s. Por, për fat të keq ajo mori një kthesë të gabuar … Vazhdoni me leximin e 48-vjeçarja mbijeton me 1 shishe verë për 5 ditë në mes të pyjeve