14 vjeçari vret vëllain e tij aksidentalisht me armë

“ E ngatërrova me një derr të egër dhe e vrava gabimisht ”, me këto fjalë 14-vjeçari, i cili ka rrëfyer se ka qëlluar vëllain e tij 17-vjeçar në Mandra, propozoi qëndrimin se pas veprimit të tij nuk fshihej asnjë keqdashje. Si fëmija ashtu edhe babai i tij shkuan në polici ku dëshmuan për orë të … Vazhdoni me leximin e 14 vjeçari vret vëllain e tij aksidentalisht me armë