[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

10 Këshilla për Muslimanët për vitin 2017!1. Buzëqeshja, është falas.
2. Ndane islamin nga politika.
3. Pranone, se islam nuk është e vetmja e vërtetë.
4. Hiqni dorë nga xhihadi i armatosur.
5. Lejoni vajzat e juaj të bin në dashuri.
6. Ndaloni urrejtjen ndaj hebrenjve dhe pabesimtarve.
7. Heqni dorë nga 74 virgjërat.
8. Ndaloni Burkan.
9. Parandaloni martesat me kusherinjë të parë.(Mos u martoni me tezen apo me cupen e xhaxhait).
10. Brengosuni më shumë për paqe, arsimim, mirqenje për musliman se sa për fe.