[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Zyrtare Kurti tregon se kur happen kufijtëAlbin Kurti u shpreh se këtë javë do të merret vendimi për hapjen e kufirit mes Kosovës dhe Shqipërisë.Kurti shtoi se ky vendim do të bazohet të Instituti Kombëtar i Shëndetësisë së KosovësKurti:

Edhe në këto ditë të kësaj jave duhet ta marrim këtë vendim, duke u bazuar edhe në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë së Kosovës, që kufiri mes Shqipërisë dhe Kosovës ta hapet sa më parë. Duam të marrim në vendim politik, por përbrenda të kenë rekomandimet shkencore të Institutit përkatës.

Menu Title