.
×

Zhvishet tërësisht edhe Rosie (FOTO +18)Faqja tre e The Sun çdo ditë dhuron doza të vogla erotizmi dhe kënaqësie për sytë e meshkujve

Këtë të mërkurë ka qenë radha e Rosie-t, një modeleje nga Middlesex.

rosie2

rosie3

rosie1 (1)