[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Zhurmë e pluhur nga kamionët qysh në mëngjes në rrugën ‘Muharrem Fejza’ në Prishtinë 

Punimet e rrugëve dhe zhurma në lagjen ‘Muharrem Fejza’ të Prishtinës nuk po i lenë të qetë banorët e kësaj lagje. Zhurmat e mëdha e pluhuri që po krijohet atje si pasojë e punimeve po shkaktojnë bezdi tek qytetarët që banojnë në atë zonë.

Lexues të Gazetes kanë dërguar video ku dëgjohet zhurma e automjeteve të rënda të cilat kanë nisur punën qysh në orët e hershme të mëngjesit të sotëm.

 

Menu Title