[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Zhdukni gërvishtjet e xhamave me anë të këtyre mënyraveNdërrimi i xhamave të syzeve sa herë t’iu gërvishten është i kushtueshëm, prandaj gjetja e disa metodave natyrale për ta rregulluar këtë problem do të ishte i nevojshëm.

Disa nga këto metoda janë:

Soda e bukës– Pas pastrimit të syzeve me një leckë me mikrofibra, përzieni 1 lugë gjelle sode me ujë dhe përfitoni në përzierje në formë paste. Mbuloni xhamin me këtë përzierje dhe pas pastrojini.

Uthulla e mollës– Tanimë dihet se ajo përdoret për shumë gjëra dhe n jë ndër to është pastrimi i syzeve. Përzieni uthullën e  mollës me pak sodë dhe pastroni xhamat e syve më të.

Shampo për bebe- Përdorni një leckë të njomë me pak shampo fëmijësh, dhe kjo metodë do t’i zbutë gërvishtjet.

Sapun dhe ujë– Përdorni një sapun të butë me një lecke dhe aplikojeni atë ne xhama.

Menu Title