[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Zhduket një person nga PejaPolicia e Kosovës ka njoftuar për një person të zhdukur në qytetin e Pejës. Në raportin e PK-së theksohet se në rrugën “Gazmend Zajmi” një person është ankuar se vëllai i tij është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e tij.

“Ankuesi mashkull K- shqiptar raporton se vëllai i tij viktima mashkull K- Shqiptar është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e tij”, thuhet në raport.

Menu Title