.
×

Zhduken dy të mitura në VitiRaporti i Policisë ka treguar se janë zhdukur dy vajza të mitura në Viti. Në Polici ankuesi mashkull ka raportuar se dy vajzat e tij të mitura kanë dalë nga shtëpia dhe nuk janë kthyer.

Vajzat janë zhdukur më 23 qershor në ora 22:00 në Viti.