.
×

Zëvendësdrejtori i AKI-së nuk do të jetë i komunitetit serb  Se shpejti do te filloje verifikimi i te gjithe pjesetareve te Agjencise se Intelegjences se Kosoves.

Sh.Osmani Bota press 3 mars

Shefi i ri i AKI-së ka  .Agron Selimaj  është përballur sot me anëtarët e Komisionit të Kuvendit për Mbikëqyrje të AKI-së. Ky takim si zakonisht është mbajtur me dyer të mbyllura, ndërkaq pas takimit, kryetari i këtij komisioni Haxhi Shala pas këtij takimi tha se nga drejtori Selimaj kanë marrë informata për sigurinë në vend dhe veprimtarinë e AKI-së. Shala gjithashtu tha se së shpejti do të formohet një departament i veçantë për verifikimin e pjestarëve të AKI-së në ndërkohë që përsëriti qëndrimin se nuk do të ketë zëvendësdrejtor të AKI-së nga radhët e komunitetit serb.