[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Zenun Halili: Çka i bën Shtetet e Bashkuara një Superfuqi globale?Superfuqi konsiderohet një shtet me një pozitë mbizotëruese që karakterizohet nga aftësia e tij e gjerë për të ushtruar ndikim ose për të projektuar fuqinë në një shkallë globale.

Kjo bëhet përmes mjeteve të kombinuara të forcës ekonomike, ushtarake, teknologjike dhe kulturore!

Menu Title