.
×

Zeka: Hajde për inat të Listës Serbe ta votojmë demarkacionin 

Deputeti I Nismës tregon  që ratifikimi I demarkacionit është hap drejtë arritjeve të medha të shtetit te Kosovës.

Sipas Zekës kjo marrëveshje duhet të realizohet për inat të Listës Serbe e cila është kundër lirisë së popullit dhe zhvillimeve të shtetit, shkruan Botapress.info

Lista Serbe po e pamundëson realiziomin e procedurave të ndryshme shtetërore vetëm se ata e kanë nënshtetësinë e Serbisë dhe duan që Kosova të vazhdojë në këtë gjendje si kopshtë zologjik shton më tutje Zeka.

Ai u bënë thirrje gjithë deputetëve sidomos Lëvizjes Vetëvendosje që t’ju kupim zemrat Serbëve./Botapress.info/