.
×

Zbulohet e vërteta për ngjarjen në kullën e Katedralës! Botapress, 12 Tetor-Sipas deklaratës së komandantit të zjarrfiksave Latif Zeka tentimi i vetvrasjes për të cilin ishin alarmuar i gjithë ekipi i tij, policia dhe ambulanca ka rezultuar i rremtë, shkruan Botapress.info

Janë kontrolluar shkallët dhe e gjithë ndërtesa, nga e cila nuk është hasur diçka e tillë, shtoi Zeka.

E gjitha kjo ka ndodhur sepse një qytetar ka lajmëruar policinë duke i thënë se dikush do të vetvritet nga kulla e Katedrales  ndaj edhe njësitë kompetente kanë dalë në vendin e ngjarjes./BP/