.
×

Zana Avdiu: Sipas llogos së 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës “Nder e detyrë” kanë burrat e jo gratë!Asaj nuk i pengon 11 vjetori i Pavarësisë së Kosovës por po i pengon llogoja e kremtimit të 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.sfondin e llogos së këtij përvjetori qëndron një ushtar i Kosovës me silutë mashkulli e jo edhe të një femre. Kjo e ka nervozur Zana Avdiun, një opinioniste e rrjeteve sociale e cila në murin e saj në Facebook ka reaguar me këto fjalë: Logoja per 11 vjetorin e pavaresise se Kosoves, po thote “Nder dhe detyre”, dhe aty qendron nje burre, qe shihet ne uniforme. Pra, ne shtetin tone nder dhe detyre grate nuk kane. E nese nuk jane per detyre grate dhe nuk po meritojkan nder, per cka jane atehere? Tek jane me u dhunu ajo figura e atij burrit ne uniforme. Edhe logon e bajne qysh e kane koken!