.
×

Zafir Berisha thotë:Jahjaga ja fut kot…“Zgjidhja për nyjën institucionale është përgjegjësi e deputetëve të zgjedhur me votën e qytetarëve të Kosovës dhe gjithashtu edhe e partive politike të përfaqësuara në Kuvend, përmes zbatimit të vendimeve të Gjykatës Kushtetuese dhe në respektim të Kushtetutës së Kosovës,, thuhet në përgjigjen e presidentes Jahjaga.


KUSHTETUTA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS ndër tjerash thotë/

Neni 70 [Mandati i Deputetëve]
1. Deputetët e Kuvendit janë përfaqësues të popullit dhe nuk i nënshtrohen asnjë mandati detyrues.

Enver Hasani thotë ,, PDK dhe vetëm PDK,,

Atëher kush ka dretë Kushtetuta me nenin 70/1 apo Enveri që i detyron deputetën si të votojn, meq rast do të shkelnin nenin 70/1.
Znj Jahjaga, se je në valle të Hashimit kjo sdo koment, sepse edhe ju jeni nga ata shqiptar që ,,vdesin për karrik,, dhe e din mir se ,,Blloku,, e ka në pazar edhe pozitën tuaj, dhe sa e njohë Hashimin ai iq nuk përton me premtu pozita edhe nuk skuqet pse nuk del si premtonë.