.
×

Xhevat Berisha: Korbat e zi kundër BuxhovitKriminelët, dhe profiterët që nën siglën e UÇK,së uzurpuan shka ju panë syt duke përdorur grafite “MOS E PREK UÇK”

Dhe ja qitën gurët e mexhës krejt pasurisë që ishte publike. Kjo nuk i bëri të ngopur dhe filluan me likuidimin e atyre që populli i kishte drejtuar syt drejt tyre.

Jusuf Buxhovi jav bëri me dije se populli nuk han barë, ai ua zbuloi vetëm disa të zeza që i kanë bërë, “HARAMI” ka me jav zanë frymën kët shpresë e kanë ata të cilët i qajnë akoma ata që u vran nga strukturat kriminele të Kosovës.

Tani ky soj gjakprishur po shkumojn duke i akuzuar ata që ndjejnë dhimbje për ata që u vranë pas luftës, e që mas miri e ilustron kjo foto me këta emra që populli do ti kujtoi gjithmonë, pavarsisht se “korbat” ndihën të shqetsuar: