[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Xhevat Berisha: Ja pse nuk ka liberalizim?Nuk është Evropa e padrejtë është sistemi kriminal që e ka marrë drejtesinë në duart e veta!
Vrasja në lokalet e AKI-së, arma dhe droga në veturën e djalit të Shefit të AKI’së, rrahja e investitorve nga vllau i Presidentit pastai edhe skandalet e përditshme në qeveri, këto pra janë shkaqët e mosliberalizimit të vizave.
Në një vend ku një president i shantazhuar dhe i friksuar nga ndonjë aktakuzë nga gjykata speciale, nuk heziton për ti qitur n’treg teritoret e shtetit aty nuk ka progres. Poashtu partija e këti presidenti; PDK-së kontrollon kosovën me t’gjitha institucionet e saj.
Kontrollë t’plot ka mbi ndermarrjet publike, drejtësin, policinë, AKi, bankat, spitalet, universitetet, doganat, ATK, RTK, sigurimet dhe agjencit të shumta..!
Pra me kët president dhe me kët struktur klanore, nuk ecë Kosova drejtë zhvillimit, përkundrazi do kemi regres permanent nese akoma i lejojmë këta zhvatës që për ta Kosova është vend ku sundon individualiteti dhe klientelizmi, e ku shteti përdoret vetëm për interesat e oligarkisë..! Këto janë arsyet pse dot presim akoma t’rreshtuar para ambasadave edhe për një kohë të gjatë..!
E vetmja shpresë është koalicioni LDK-së –Vetvendosje, edhe pse n‘parime dallojnë rrënjësisht..!

Menu Title