.
×

Xharra: Hashim Thaçi në asnjë mënyrë nuk e lëshon postinKryeredaktorja e Gazetës Zëri, Arbana Xharra, gjatë një debati të Jeta në Kosovë, ka thënë se në Kosovës është një realitet degradimi.

Xharra duke folur për parlamentit në lëmsh, mendon se Hashim Thaçi nuk e lëshon postin e kryeministrit duke shtuar se të gjitha partitë janë më shumë në interes të vetin.

“Unë mendoj se PDK nuk e lëshon postin e kryeministrit për të marr Ramush Haradinaj. Ne i njohim të gjitha partitë, që 10 vjet PDK –në e kemi pas në qeveri dhe e kemi parë se si është menaxhuar, ne i njohim PDK –në dhe paritë tjera”, tha Xharra.