.
×

Winterthur  Shfaqet filmi “AMANETI“ me autor dhe regjisor Adem KICAJ    International Film IFTP Theater Produktion

PREZANTON: Film – Komedinë Artistike në dy pjesë, të Autorit dhe Regjisorit Adem Kicaj

 

“AMANETI“

 

Ftoheni të merrni pjesë!

 

Vendi: 8400 Winterthur, Talgutstrasse 71

Data: 13 shtator 2014

Ora: 18:00

Hyrja: 15.-

Info: 078 662 46 04