.
×

Vlora Dumoshi i’a kthen Shkumbin Kryeziut: Me ke tradhtuar shumë here, por ajo e fundit ishte “kapaku”Vlora Dumoshi i’a kthen Shkumbin Kryeziut: Me ke tradhtuar shumë here, por ajo e fundit ishte “kapaku”
Shkumbin Kryeziu dite me par tha se me bashkëshorten e pare Vlora Dumoshin eshte ndare për shkak se këndvështrimi për artin ishte i ndryshëm, ndërsa Vlora ka demantuar këto fjale duke thëne se ai e ka tradhtuar disa here.

“Ishte një tradhti e shumëfishte, por unë sakrifikova për fëmijët e mi me te cilët jam krenar”

“Unë edhe pas ndarjes nga Shkumbini kam vazhduar te jetoj me familjen e ti”

“Kapaku ishte tradhetija e fundit, isha bere nene dhe nuk mund te duroja aq shumë, gëzohem qe ai është i lumtur dhe te dyte kemi vazhduar rrugëtimin ton për jetën”