.
×

Vjen një lajm i mirë nga MPB, për regjistruesit e veturave që kanë gjobëQytetarët e Kosovës që nuk i kanë regjistruar automjetet e tyre për shkak të gjobave do të mund ta bëjnë këtë gjë edhe në ditët në vazhdim.Ministria e Punëve të Brendshme kishte nxjerrë vendim ne datë 15 dhjetor të vitit të kaluar që të mundësoi regjistrimin e veturave me gjobë brenda afati 3 mujor duke mos paguar asnjë cent.Këtë të enjte parashihej që të skadoi ky afat i dhënë nga Ministria e Punëve të Brendshme.

 

Por, MB në një përgjigje për “Indeksonline” ka njoftuar se regjistrimi i veturave me gjobë pa paguar asgjë do të vazhdoi të jetë valid deri në një vendim të radhës.Numri i veturave që kanë shfrytëzuar këtë mundësi deri më tani është 9073.Numri i veturave që nuk janë ç ‘regjistruar dhe nuk janë vazhduar është 100,775.