.
×

Vjen dueti i shumëpritur, Tuna rikthen Armendin e “harruar”Altuna Sejdiu-Tuna ka publikuar në fundjavë albumin e saj më të fundit “Fortuna”, Në këtë album Tuna ka vendosur të jetë shumë më shumë artistike.

Ka lënë mënjanë këngët argëtuese dhe të shpejta, për të bashkëpunuar me dy artistët e njohur Armend Rexhepagiqi, Aida Baraku dhe Yll Limani.

Këngëtarja ka sjell një version të ripërpunuar të këngës “Harrova” të Armendit me të cilin e këndon bashkë atë. Kjo është hera e parë që Armendi kthehet në skenë, pas pothuajse 10 viteve.

Tuna pos kësaj kënge ka publikuar sot në Youtube edhe këngët “Dreqi e marrtë” dhe “Krejt mu kanë përzi”, derisa në total në kanalin e saj janë shkarkuar gjashtë këngë të albumit të saj më të fundit, Fortuna.