[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

“Viva Fresh Store”kapaku i mashtrimitViva Fresh Store në shumë herë ka mashtruar klintët e saj duke manipoluar me produkte dhe çmime, por ende nuk është marrur asnjë mas në lidhje me këto shkelje dhe mashtrime nga ana e inspektorëve, shkruan Botapress.info

Në një pikë të “Viva Fresh Store” në komunën e Klinës ka ndodhur një mashtrim në ditën e bajramit, në këtë ditë ata mashtruan konsumatorin me çmime të produkteve duke lënë çmimin në product të lirë dhe tek arka duke figuruar një çmim ndryshe i fryr, e gjithë këtë e ka dëshmuar një lexues i Gazetes Botapress duke dërguar fakte, ku ka blerë produktin me çmimin 1,59 euro dhe në faktur ky produkt në faktur figuron 2,99 euro, shkruan Botapress.info

Lexuesi i tha Gazetes Botapress se ju është ankuar tek informacioni në këtë pikë të këti marketi, por ju arsyetuan se kanë harruar të largojnë ofertën . “Viva Fresh Stor” pavarsishtë skandalëve ende mbetet kapaku i mashtrimeve të konsumatorit, shkruan Botapress.info

Këto janë faktet:

 

Menu Title