.
×

Vit i mrekullueshëm për Gani Gecin (Foto)!Ish deputeti i Kuvendit të Kosovës, dhe i akuzuari për vrasje, Gani Geci, është duke e pritur vendimin e Gjykatës brenda e ambiententeve të shtëpisë së tij.

E Geci duket se tashmë kohë të mjaftueshme të merret me lojëra, kuize e aktivitete të tjera të cilat i ofron Facebook-u.

Si duket Geci ka qenë kurreshtar se si e sheh rrjeti social Facebook vitin që shkoi për të. Ai ka bërë një kuiz, rezultatet e të cilit kanë dalë që Geci ka pasur një vit të mrekullueshëm, të cilin e ka shpërndarë me miqtë e tij në Facebook.Indeksonline

gani