[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Vidhet një veturë Toyota në Banjë të Pejës: Pronari ka një kërkesë për qytetarëtGjatë ditës së sotme është vjedhur një veturë Toyota Rav4 në Banjë të Pejës. Pronari ka kërkuar nga qytetarët që ta ndihmojnë atë dhe ta gjejë veturën.

Në grupin ‘Marakli t’kerreve’ një anëtar ka publikuar një njoftim se sot në Banjë të Pejës është vjedhur një veturë Toyota.

Vetura Toyota është model Rav4 dhe ka targa 03-215-GC.

Personi në fjalë ka kërkuar nga qytetarët që nëse kanë ndonjë informacion ta lajmërojnë atë në numrin e telefonit +383 44 158 992.

Më poshtë keni veturën dhe specifikat e saj.

Menu Title