.
×

Video të qeshesh me lotëKjo video ka kohë që po shpërndahët në internet dhe ka marrë shumë pëlqime . Një djalë puntor në një firm të gusave , për një moment qetësie imiton gusat dhe ato fillojnë të gjitha të bëjnë njësoj , transmeton Botapress.info

Për më teper shiko videon më poshtë

VIDEO