.
×

Video që po komentohet kaq shumë në internetNë këtë video, në një parking veturash është vendosur një kamer e fshehur ku duan t’i frikësojnë qytetarët që kalojn aty . Një djalë i veshur me të zeza dhe i maskuar bënë sikurse do t’i zë përsonat që janë aty , dhe përsonat në fjalë e besojnë që është reale dhe fillojnë të ikin .

Por me një grua dhe një burrë që janë duke ecur , papritmaz del i maskuari dhe duke ikur gruja në fjalë rrezohët .

Por ajo që ka nxitur shumë reagime është kur në ashencor një djalë hy dhe ishte e veshur si murgesh përsoni që po bënte kamer të fshehur , porn ë momentin që mbyllet lifti,drita ndalet dhe ndryshon kostumin protagonist i videos , dhe fillon të bërtas , por djali që ishte aty fillon të bërtas, duke ikur nga lifti ,transmeton Botapress.info

Kjo ndodh dhe në tualet, tren , palester , market dhe tek veturat , komentuesit në rrrjetet sociale e kanë quajtur sit ë frikshme videon , duke thënë se nuk do duhëj të ketë video të tilla dhe se mund të ketë pasoja në njerëz kamera të tilla ./Bp/

Për më teper shiko videon:

VIDEO