.
×

VIDEO/ Presidenti Rugova përballë Millosheviqit/ Rugova i përgjigjet 3 pyetjeve që gozhdon MillosheviqinPërballja e shekullit ne Tribubalin e Hagës, mes Rugovës dhe Millosheviqit. Nga procesin gjyqësor kunder Sllobodan Milloševičit në Hagë. Tri pyrtje për presidentin e Kosovës Dr. Ibrahim Rugova dhe tri pergjigje nga ai, shkruan Botapress.info

Gjykatësi: z. Rugova: a mund të na shpjegoni fjalen „KOSMET“?

Milloševič: A besoni së serbët do heqi dorë nga „Kosova e Metohija“?

Milloševič: A ishte UÇK-ja një organizatë teroriste?

VIDEO