.
×

Veterani i gjallë gjen veten dëshmor në një libër (Video) 

 

Në disa rreshta të  librit “Drenica Djep i UÇK-së  dhe Batalioni I”, Skënder Gjeli e pa edhe emrin e tij.

 

Ish-ushtari i UÇK-së në zonën e Drenicës u habit kur gjeti veten në të, jo pse nuk është meritor, por se për të ishte shkruar se ishte i vdekur.

 

Mirëpo edhe pse në libër u bë dëshmor, duke qenë gjallë, këtij hatri nuk i mbeti.

 

Për të zbuluar më shumë, ndiqeni kronikën nga Merita Neziri.