.
×

Veteranët shpërthejnë kordonin e policisë, hyjnë në oborrin e Rektoratit (FOTO)Protestuesit , kanë shpërthyer kordonin e policisë dhe ata tashmë janë futur në oborrin e Rektoratit. Numri i protestuesve të cilët kërkojnë respektimin e Memorandumit për  regjistrim  në Universitete për të gjithë familjarët e veteranëve dhe dëshmorëve  është shumë i madh.