[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Vetëm një javë pasi u martua, Meghan thyen edhe këtë rregull mbretëror!Është traditë e vjetër e familjes mbretërore angleze që pas damës, babai i nuses të marrë një dhuratë nga pallati.
“Një Pallto Ushtarake është krijuar për Dukeshën e Suseksit. Dizajni i palltos, është miratuar nga madhëria e saj Mbretëresha dhe Gjenerali Thomas Woodcock”, u tha në njoftimin e Pallatit Kesington.

Kjo dhuratë është një “Pallto Ushtarake” por për shkak që babai i Meghan Markle nuk morri pjesë në dasmë këtë dhuratë e morri vet nusja.

Kështu u thye tradita madje në pallto nuk shkruante as emri i familjes ashtu siç edhe është zakon.

Menu Title