.
×

Vetëm kjo u mungonte politikanëve (Video)Në fushata zgjedhore, gjithçka është e mundshme.

Derisa kryetari i partisë po mbante një fjalim para qytetarëve, Rand Paul vendosi të bëhet i afërt me gazetarët.

Politikani që dikur drejtonte degën e një distrikti në New Hempshire, u afrua te lenta e kamerës dhe e lëpiu atë, transmeton Telegrafi.

“Kanë filluar të lëpijnë edhe kamerat”, është një koment që është bërë lidhur me këtë veprim, ku shtohet se “vetëm kjo u mungonte politikanëve”.