.
×

Vetëflijohet i riu shqiptar, kushtet e këqija ekonomike “marrin” një tjetër jetë 

Në orët e para të mëngjesit një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Gjirokastër.

Një 33 vjeçar nga fshati Mashkullorë i ka dhënë fund jetës.

Raportohet se viktima është baba i dy fëmijëve, ndërsa është gjetur i vetëvarur.

Sipas policisë ai është identifikuar si Florian Resuli.

Të dhënat e para bëjnë me dije se kanë qenë kushtet e vështira ekonomikë që çuan 33 vjeçarin të kryejë aktin e vetëflijimit.

Kohët e fundit aktet e vetëflijimit në Shqipëri kanë ardhur në rritje.

Ato lidhen kryesisht me kushtet ekonomike dhe depresionin.