.
×
Kryetari-i-Kuvendit-Kadri-Veseli-dhe-ambsadorja-amerikane-në-Kosovë-Tracey-Ann-Jacobson.-650x358

Vesli priti në takim lamtumirës ambasadoren JacobsonVesli ka vlerësuar kontribut që ka dhënë ambasadorja Jacobson në Kosovë në shumë procese.

Sipas një publikimi të bërë në Facebook nga Veseli, Jakobson i ka thënë se do të mbete mike e Kosovës.

‘Sot pata takimin përshëndetës me ambasadoren e SHBA-së në Kosovë, Tracey Ann Jacobson|”.

“Ajo po largohet për në detyrën e saj të re, duke lënë prapa një kontribut shumë të çmuar në proceset e përparimit të vendit tonë”.

“Unë e falënderova znj. Jacobson për kontributin e saj, ndërsa ajo më premtoi se do të mbetet një mike e përhershme e Kosovës, ashtu siç janë edhe vetë Shtetet e Bashkuara të Amerikës”, ka shkruar Veseli.
kadri1

kadr1