.
×

Vesa Luma i kthehet Lizes…Vesa është këngëtare e njohur dhe e dashur. Publiku fillimisht e ka njohur si prezantuese dhe gazetare, pasi një kohë ka punuar në televizionin publik të Kosovës. Siç bëhet e ditur, Vesa së shpejti do të kthehet me një projekt në TV, për çka është duke punuar.

Vesa, që prej kohësh po jeton pranë të fejuarit në Tiranë, këto ditë është parë shpesh në Prishtinë.

Këtë fundvit ajo ka gjetur kohë t’ia hedh një sy edhe bibliotekes familjare. Luma në “Instagram” ka prezantuar “Lizen në botën e çudirave”, botim i vitit 1944.

Mos ja kërkoni, nuk e huazon/