.
×

Vazhdon tradita, nëndega e LDK-së për NRW-Gjermani ndan mirënjohjen “Ora e Presidentit 2018”Zyra e LDK per informim ben te ditur se nesër (e premte), më datë 10 gusht 2018, në orën 11:00, do të jepet mirënjohja “Ora e Presidentit 2018”, të cilën për çdo vit e ndanë nëndega e LDK-së për NRW-Gjermani.

Këtë mirënjohje e jep nënkryetari i LDK-së, z. Agim Veliu dhe një delegacion nga nëndega.